Ghost of Tsushima: Director's Cut PS5 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Sony
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Ghost of Tsushima: Director's Cut PS5

Pre zariadenia:Playstation 5
Pozrieť podobné produkty

EAN: 711719713296

Legendárny samuraj povstal

Mongoli vtrhli na japonský ostrov Tsushima. Dostávate sa do úlohy Jina, muža ktorý bol vychovaný v duchu samurajských tradícií. Keď však vidí, ako títo legendárni bojovníci padajú jeden po druhom, musí sa rozhodnúť. Bude si ctiť tradície, alebo zvíťazí a ochráni svoj ľud, nech to stojí čokoľvek? Čaká na vás príbeh plný napätia a prepracovaných postáv. 

Tvrdí súperi

Mongoli vás prekvapia nielen svojou výzbrojou, ale aj neočakávanou taktikou. Na oslobodenie ostrova nestačí len nájsť spojencov, ale osvojiť si všetky schopnosti, ktorými hlavný hrdina disponuje. Plížte sa tmou a prekvapte nepriateľa, či odstránte vzdialené hrozby pomocou luku a v momente, keď nenápadnosť sklame môžete vyzvať súpera na boj s katanou, ktorý v hernom svete nemá obdoby.

Krásy otvorenej krajiny

Po invázii sa stal ostrov Tsushima nebezpečným miestom, no to neznamená, že sa jeho prírodné krásy stratili. Pôsobivé scenérie vás prenesú späť do čias feudálneho Japonska. Ghost of Tsushima zároveň pristupuje k boju organickým štýlom, čo robí z ostrova otvorené ihrisko, kde vaše schopnosti zažiaria naplno.

Technické špecifikácie: 

Platforma: PS5

Žáner: Akcia

Multiplayer: Nie

ParameterHodnota
VýrobcaSony
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.