Listová zásuvka Han - (nepriehľadná, klassik, červená) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-15%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Han Listová zásuvka - (nepriehľadná, klassik, červená)

Renomovaná značka Han prináša efektívneho pomocníka na odkladanie potrebných materiálov vo formáte A4 - listovú zásuvku. Zásuvka má hranatý tvar. Vyrobená je z kvalitných nepriehľadných materiálov. Ide o klasickú zásuvku v elegantnej červenej farbe.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8585037025087

Han Listová zásuvka - (nepriehľadná, klassik, červená)

Stohovateľné listové zásuvky formátu A4 sú praktickým a efektívnym spôsobom, ako organizovať a udržiavať vaše dokumenty v poriadku.

Ich unikátny dizajn umožňuje jednoduché a praktické usporiadanie odkladacích zásuviek, zatiaľ čo zadné zarážky umožňujú ich stohovanie aj stupňovito dozadu, čo šetrí miesto na pracovnej ploche.

Výrazná červená farba týchto stohovateľných zásuviek pridáva do vášho pracovného prostredia žiarivý a farebný prvok, zatiaľ čo ich značka Han garantuje kvalitu a spoľahlivosť.

Tieto zásuvky sú vyrobené s dôrazom na detail a sú vhodné pre každého, kto potrebuje efektívne usporiadať svoje dokumenty a materiály.

Nech už je vaša pracovňa doma alebo v kancelárii, tieto stohovateľné zásuvky formátu A4 od značky Han vám pomôžu udržať veci v poriadku a organizované.

Formát: A4

Značka: Han

Farba: Červená

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaHan
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.