Plastová fľaša na nápoje: Think of Me - 600 ml | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-25%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Plastová fľaša na nápoje: Think of Me - 600 ml

Priehľadná fľaša s oranžovou potlačou z hravej kolekcie Think of Me. Vyrobená je mäkkého plastového materiálu, ktorý neobsahuje žiadne škodlivé látky. Obsahuje nerezový vrchnák so šnúrkou a s objemom až 600 ml.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595054263362

Plastová fľaša na nápoje z hravej edície Think of Me je ideálnym spoločníkom pre každodenné pitie tekutín. S objemom 600 ml ponúka dostatok miesta pre obľúbené nápoje. Je navrhnutá tak, aby bola pohodlná na držanie a manipuláciu.

Dokonalá fľaša je vyrobená z mäkkých plastov, ktoré neobsahujú škodlivé BPA (bisfenol A), čo zaručuje bezpečnosť  pri pití. Okrem toho je táto fľaša vyrobená aj z recyklovateľných plastov, čo znamená, že výrobca prispieva k ochrane životného prostredia. 


Fľaša je vhodná pre deti, keďže je navrhnutá s ohľadom na ich potreby. Je bezpečná a nevyvoláva alergie. Môžete ju dať svojim deťom do školy alebo ju použiť ako praktického spoločníka na výlety a športové aktivity.

A, aby ste si uľahčili starosti s čistením, fľašu je možné umývať v umývačke riadu. 

Farba: Priesvitná. Objem: 600 ml. Typ materiálu: Plast.

ParameterHodnota
Typ materiáluPlast
Objem nádobky600 ml
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.