Osmo dětská interaktivní hra Genius Starter Kit for iPad - FR/CA Version (2019) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

NoName
Darček k objednávke

Osmo Genius Starter Kit FR/CA

Interaktívna hra, ktorá naučí vaše deti základom programovania. Pre zariadenia: iPad s verziou iOS 10
138,94 €s DPH
115,79 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:138

EAN: 850001161138


Vzdelávanie hrou


Interaktívna hra OSMO bola vytvorená bývalými zamestnancami spoločnosti Google, ktorí chceli, aby sa ich potomkovia prostredníctvom technológií aktívne vzdelávali a rozvíjali, nielen pasívne konzumovali digitálny obsah. Platforma OSMO, pre zariadenia iPad, je určená deťom vo veku od 6 do 10 rokov, no zvládnu ju aj mladšie ročníky. Hra prinesie základy programovania, matematiky, riešenia problémov, či osvojovania cudzieho jazyka.


Učenie experimentovaním 


Interaktívna vzdelávacia hra OSMO ponúka intuitívny vstup do sveta programovania.Ovládajte postavičky a plňte rozličné úlohy pomocou príkazových blokov s okamžitouobrazovou odozvou. Pri riešení rôznych logických úloh získavajú deti schopnosťstrategického rozmýšľania a riešenia problémov. 


Rozšírená realita 


Interaktívna hra OSMO pracuje na princípe rozšírenej reality. Tento koncept môže znieť zložito,no zapojenie je v skutočnosti veľmi jednoduché! Vložte iPad do špecálneho stojana, na vrch pripevnitesenzor a zábava môže začať. Špeciálny senzor sníma interaktívne bloky pred zariadením, ktoré slúžia na ovládanie hier.










Čítanie a slovná zásoba


OSMO Genius Starter Kit prináša inú ponuku digitálnych vzdelávacích hier. Hádajte sami, alebo s priateľmi skryté slová a rozvíjajte svoje schopnosti. Ideálny nástroj pre osvojenie cudzích jazykov.




Čísla a matematika


Matematika nie je nuda, nie s OSMO! Voľný a hlavne zábavný štýl výučby určite udrží záujem vášho dieťaťa. 






Logické myslenie


Nie je nič lepšie na rozvoj logiky ako hádanky. Obrazové, tvarové či hádanky iného druhu. V tejto hre ich nájdete viac než 500. 

Technické špecifikácie:

Typ: Interaktívna vzdelávacia hra

Kompatibilita: Zariadenia iPad s operačným systémom iOS 10 a vyšším

Počet hier: 5 (Ďalšie hry sa dokupujú samostatne)





ParameterHodnota
VýrobcaNoName
Vek 6+
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.