PS4 hra NHL 22 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Electronic Arts
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

NHL 22 PS4

Hra na konzolu PS4
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5030941123723

Sila nového enginu Frostbite

NHL 22 je prvým dielom tejto populárnej série, ktorý využíva herný engine Frostbite. Čo to znamená v praxi? Oko vám pohladí množstvo detailov, ktoré sú zreteľné nielen z širokého pohľadu, ale vyniknú aj po priblížení kamery. Podoba známych hráčov je teraz vernejšia skutočnosti a atmosféru upevní aj rada nových efektov.

Vylepšená fyzika hokejky

Spracovanie puku, súboj s protivníkom, či len taká drobnosť, ako korčuľovanie popri mantineli. NHL 22 prepracuváva správanie a fyziku hokejky, ktorá je teraz oveľa vernejšia realite. Už sa nestane, aby pretŕčala cez textúru, no zmeny nie sú len po vizuálnej stránke. Do hry prichádzajú zápasy o puk, ktoré sa teraz zakladajú na šikovnosti hráča. 

Rozšírená realita

Vďaka špeciálnej technológii rozšírenej reality sa vám zobrazia kľúčové štatistiky priamo na ľade. Nemusíte sa teda rušiť otváraním herného menu a hľadaním medzi množstvom rôznych údajov. To najpodstatnejšie máte vždy na očiach.

Technické špecifikácie: 

Platforma: PS4

Žáner: Šport

Multiplayer: Áno (Na využitie online funkcií sa vyžaduje predplatné PS Plus)

ParameterHodnota
VýrobcaElectronic Arts
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.