Šanón 4-krúžkový A4 - (2 cm, PP, modrý) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-21%

Šanón 4-krúžkový A4 - (2 cm, PP, modrý)

Praktický odkladací priestor v podobe šanónu je skvelým doplnkom do kancelárie, školského alebo pracovného prostredia. Šanón je vyrobený z pevného plastového materiálu v modrej farbe. Ide o formát A4 so šírkou chrbta 2 cm.

Akcia
1,98 € s DPH
2,50 €
1,65 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595082496329

75%

Hodnotili

5

0x

4

2x

3

0x

2

0x

1

0x

Šanón 4-krúžkový A4 - (2 cm, PP, modrý)

Šanón formátu A4 s chrbtom šírky 2 cm a 4-krúžkovou mechanikou je spoľahlivým partnerom pre efektívne usporiadanie a archiváciu vašich dokumentov. 

Vyrobený z odolného polypropylénu, kombinuje ľahkosť s pevnosťou, čo z neho robí ideálny nástroj pre organizáciu vašich materiálov. 

S kapacitou do 70 listov poskytuje dostatok priestoru pre systematické uskladnenie dokumentov bez zbytočného zväčšenia objemu. 

 Jeho ľahký a moderný dizajn pridáva profesionálny dotyk vášmu pracovnému stolu, čím vytvára útulné a dobre organizované pracovné prostredie.

Modrá farba dodáva šanónu štýlový a svieži vzhľad, čím sa stáva nielen praktickým, ale aj estetickým prírastkom do vášho pracovného prostredia.

Farba: Modrá

Formát: A4

Šírka chrbta: 2 cm

ParameterHodnota
FormátA4
FarbaModrá
Šírka chrbta2cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.