Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

-21%

Doska s klipom A4 - (lamino, zatváracia, zeleno-ružová, Duo Colori)

Dokonalá zatváracia písacia podložka, ktorá je vhodná pre ukladanie dokumentov vo formáte A4. Doska je laminovaná, v zeleno-ružovej farbe. Disponuje kovovým klipom pre uchytenie dokumentu.

Akcia
2,88 € s DPH
3,65 €
2,40 € bez DPH
U dodávateľa 4 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8595096772945

Doska s klipom A4 - (lamino, zatváracia, zeleno-ružová, Duo Colori)

Písacia podložka Neo Colori v štýlovom odtieni zelenej a ružovej farby je nielen praktickým, ale aj moderným doplnkom vášho pracovného stola. S extra silnou lepenkou a kovovým klipom je táto laminovaná písacia podložka nielen odolná, ale aj funkčná. 

Otvárací mechanizmus umožňuje ľahký prístup k dokumentom a poznámkam, ktoré potrebujete mať stále po ruke. Nechýba ani estetický dizajn, ktorý pridá pracovnému prostrediu farebný a hravý nádych. 

Zeleno-ružová kombinácia farieb je nielen moderná, ale aj osviežujúca. S touto písaciou podložkou získavate nielen praktického pomocníka pri písaní a organizácii, ale aj farebný a trendy doplnok, ktorý spríjemní každý pracovný deň.

Formát: A4

Farba: Zelená

Značka: Oxybag

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaOxybag
FarbaZelená
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou