Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Doska s klipom A4 - (lamino, zatváracia, sivo-zelená, Duo Colori)

Dokonalá zatváracia písacia podložka, ktorá je vhodná pre ukladanie dokumentov vo formáte A4. Doska je laminovaná, v sivo-zelenej farbe. Disponuje kovovým klipom pre uchytenie dokumentu.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595096772952

Doska s klipom A4 - (lamino, zatváracia, sivo-zelená, Duo Colori)

Elegantná a štýlová písacia podložka v odtieni sivo-zelenej farby od značky Neo Colori je ideálnym spoločníkom pre váš pracovný stôl. 

Svojou kvalitnou konštrukciou poskytuje nielen praktickú funkčnosť, ale aj estetický prírastok pre váš pracovný priestor. 

Vyhotovená z odolného materiálu s extra silnou lepenkou a kovovým klipom, táto písacia podložka zabezpečuje bezpečné uchovávanie dokumentov a zároveň umožňuje ľahký prístup k nim vďaka otváraciemu mechanizmu. 

Sivo-zelená farba je nielen vizuálne príjemná, ale aj spoľahlivá v každom pracovnom prostredí. S touto písaciou podložkou získavate nielen efektívny pracovný nástroj, ale aj štýlový doplnok, ktorý oživí váš stôl.

Formát: A4

Farba: Sivá

Značka: Oxybag

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaOxybag
FarbaŠedá
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou