Obal na dokumenty A4 - (nepriehľadný, uzatvár. cvok, modrý) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-14%

Obal na dokumenty A4 - (nepriehľadný PP, uzatvárateľný cvokom, modrý, Neo Colori)

Kvalitný obal, vhodný na úschovu potrebných dokumentov, ktoré sú vo formáte A4. Obal je vyrobený z nepriehľadného plastu, v modrej farbe. Je uzatvárateľný pevným cvokom, ktorý zabráni nežiaducemu vypadnutiu.

Akcia
1,20 € s DPH
1,40 €
1,00 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595096773065

Obal na dokumenty A4 - (nepriehľadný PP, uzatvárateľný cvokom, modrý, Neo Colori)

Praktický modrý obal na dokumenty vo formáte A4 z kvalitného nepriehľadného polypropylénu (PP) je ideálnym spôsobom, ako bezpečne uskladniť a chrániť vaše dôležité materiály. 

Tento uzatvárateľný obal s cvokom je praktický a spoľahlivý spôsob, ako zabrániť poškriabaniu, prachu a iným vonkajším vplyvom, ktoré by mohli ohroziť obsah vášho dokumentu. 

Modrá farba obalu dodáva celkovým materiálom štýlový vzhľad a zároveň vytvára farebný kontrast, ktorý môže príjemne oživiť vašu pracovnú plochu alebo školský stôl. 

Čím je tento obal jednoduchý a efektívny, tým je ideálnym riešením pre každodenné usporiadanie a ochranu vašich dokumentov.

Formát: A4

Farba: Modrá

ParameterHodnota
FormátA4
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.