Obal na dokumenty DL - (priehľadný PP, so zipsom, modrý) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

Obal na dokumenty DL - (priehľadný PP, so zipsom, modrý)

Ochranný obal na dokumenty, ktorý sa skvelo hodí do každej kancelárie alebo školského prostredia. Obal je navrhnutý pre formát DL a vyrobený je z priehľadného plastu v modrej farbe. Výhodou je uzatváranie na praktický zips.

Akcia
0,91 € s DPH
1,10 €
0,76 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

EAN: 8595096724098

Obal na dokumenty DL - (priehľadný PP, so zipsom, modrý)

Plastový obal vo formáte DL v modrej farbe s uzatvárateľným zipsom je praktický a farebný doplnok pre vaše menšie dokumenty. 

Tento obal je vyrobený z priehľadného polypropylénu (PP), ktorý poskytuje ochranu pred vlhkosťou, prachom a inými vonkajšími vplyvmi. 

Uzatvárateľný zips zabezpečuje jednoduché a rýchle otváranie a zatváranie obalu, čím chráni jeho obsah a umožňuje ľahký prístup k dokumentom. 

Modrá farba dodáva obalu štýlový a farebný vzhľad, čím pridáva do vášho pracovného alebo študentského prostredia života a energie. 

Obal vo formáte DL je ideálny pre ukladanie a prenášanie menších dokumentov, kariet alebo iných materiálov, ktoré chcete mať bezpečné a organizované. Je vhodný pre každodenné používanie v kancelárii, škole alebo doma.

Formát: DL

Farba: Modrá

ParameterHodnota
FormátDL
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.