Obal na dokumenty DL - (priehľadný PP, so zipsom, ružový) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-15%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Obal na dokumenty DL - (priehľadný PP, so zipsom, ružový)

Ochranný obal na dokumenty, ktorý sa skvelo hodí do každej kancelárie alebo školského prostredia. Obal je navrhnutý pre formát DL a vyrobený je z priehľadného plastu v ružovej farbe. Výhodou je uzatváranie na praktický zips.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595096724364

Obal na dokumenty DL - (priehľadný PP, so zipsom, ružový)

Ružový plastový obal vo formáte DL s uzatvárateľným zipsom predstavuje štýlový a praktický spôsob, ako chrániť a organizovať vaše menšie dokumenty. 

Vyhotovený z priehľadného polypropylénu (PP), tento obal poskytuje efektívnu ochranu pred prachom, vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi. 

Uzatvárateľný zips umožňuje jednoduché otváranie a zatváranie obalu, čo zaisťuje bezpečné uskladnenie a ľahký prístup k obsahu. 

Ružová farba pridáva obalu živý vzhľad, výrazne zlepšujúc vizuálny dojem na vašom pracovnom stole alebo v školskej taške. 

Tento obal formátu DL je ideálny pre uloženie a prenášanie kariet, menších dokumentov alebo iných materiálov. 

Jeho unikátny dizajn a praktická funkčnosť ho robia skvelou voľbou pre každodenné použitie v kancelárskom, školskom alebo domácom prostredí.

Formát: DL

Farba: Ružová

ParameterHodnota
FormátDL
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.