Rozraďovač - (A5, abecedný A-Z, plastový, sivý) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

Rozraďovač A5 - (abecedný A-Z, plastový, sivý)

Praktický rozraďovač, ktorý je vhodný pre roztriedenie dokumentov. Disponuje aj krúžkovým, aj pákovým systémom a abecedným registrom. Vyrobený je z kvalitného plastu v sivej farbe vo formáte A5.

Akcia
1,58 € s DPH
1,90 €
1,31 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595033208124

Rozraďovač A5 - (abecedný A-Z, plastový, sivý)

Plastový rozradovač vo formáte A5 je praktickým nástrojom pre systematické usporiadanie vašich dokumentov podľa abecedy

Jeho sivá farba mu dodáva neutrálny a profesionálny vzhľad, čo ho robí vhodným pre použitie v kancelárskom, v školskom ale aj v domácom prostredí. 

S abecedným rozdelením od A do Z umožňuje rýchlo a ľahko nájsť potrebné dokumenty podľa ich názvu alebo iných kritérií. Abecedné označenie zvyšuje efektivitu správy dokumentov a zabezpečuje, že budú dobre usporiadané a ľahko dostupné. 

Multiperforácia umožňuje jednoduché umiestnenie rozradovača do krúžkového aj pákového šanónu, čo zvyšuje jeho všestrannosť a praktickosť. 

Tento plastový rozradovač vo formáte A5 je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto si potrebuje udržiavať svoje dokumenty dobre usporiadané a ľahko dostupné, a to s ohľadom na abecedné zoradenie.

Farba: Sivá

Formát: A5

Materiál: Plast

ParameterHodnota
FormátA5
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.