Šanón pákový Pastelini A4 - (7 cm, ružový) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Pastelini
Darček k objednávke
Novinka
-23%

Šanón pákový A4 7cm lamino ružový Pastelini

Značka kancelárskych potrieb Pastelini prináša organizáciu do vášho pracovného alebo školského prostredia. Šanón s pákovým systémom vo formáte A4 je vyrobený z pevného kartónu. Obal je laminovaný v ružovej farbe. 

Akcia
4,08 € s DPH
5,30 €
3,40 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 8595096767378

Pastelini Šanón pákový A4 - (7 cm, lamino, ružový)

Zabudnite na nudné a bežné kancelárske pomôcky! Pákový šanón, ktorý pridáva do vášho pracovného života farbu a štýl. Formát A4 a laminovaný povrch zabezpečia, že vaše dokumenty budú vždy v dokonalom stave. Jeho šírka chrbta 7 cm znamená dostatok miesta na uskladnenie dôležitých dokumentov a materiálov. Tento pákový šanón nie je len kancelárskym doplnkom, ale aj prejavom vášho individuálneho štýlu.

  • Farby a štýl: Zabudnite na nudné a bežné kancelárske pomôcky! Pákový šanón, ktorý pridáva do vášho pracovného života farbu a štýl. 
  • Formát kokumentov: Navrhnutý pre formát A4 a laminovaný povrch zabezpečia, že vaše dokumenty budú vždy v dokonalom stave. 
  • Kapacita a uskladnenie: Jeho šírka chrbta 7 cm znamená dostatok miesta na uskladnenie dôležitých dokumentov a materiálov. 
  • Výraz individuality: Tento pákový šanón nie je len kancelárskym doplnkom, ale aj prejavom vášho individuálneho štýlu.

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaPastelini
FarbaRužová
Šírka chrbta7cm
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.