Posilovač svalov | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Posilovač svalov

Obsah balenia:elektrický posilovač sedacích svalov, diaľkový ovládač, hlavný zdroj

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8585037031798


Elektronický posilovač svalov slúži na stimuláciu svalov prostredníctvom jemných elektrických impulzov. Posilovač má aj masážnu funkciu.


Zariadenie určené pre vybudovanie perfektných sedacích svalov. Jeho hlavnou funkciou je zatínanie a povoľovanie svalov a tým ich neustály tréning. Vďaka perfektnému rozloženiu stimulačných bodov, budú vaše svaly esteticky dokonalé. Tento posilňovač pracuje na princípe elektrickej stimulácie svalov (EMS), ktorá je doposiaľ po desaťročia využívaná v oblasti športovej medicíny a v rehabilitačných centrách. Tieto vlny sú nápomocné v regenerácii a relaxácií svalových vlákien.



Zariadenie má 15 úrovní intenzity, vďaka ktorým si každý nájde svoj tréningový priestor. Vďaka tomuto revolučnému malému zariadeniu výrazne zvýšite efektivitu svojho tréningu. Okrem toho posilňujete svaly, zlepšujete stav, spaľujete zbytočné tukové tkanie a pretvárajú metabolizmus na vyššiu úroveň. Elektro-stimulátor je ideálny pre ľudí všetkých vekových kategórií a úrovní. Prístroj je možné používať počas odpočinku (čítanie knihy, sledovanie televízie).


materiál: 

polyuretán (PU)

napätie: 3 V (2 x AAA batérie)

pracovný prúd 0-45mA

frekvencia 1-100 Hz

rozmery: 26 x 20 cm

farba: čierno oranžová

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.