Detské inteligentné hodinky ružové | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Detské inteligentné hodinky ružové

Jednoduché detské hodinky s veľkým výberom funkcií
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8585037031682

Chcete mať svoje dieťa pod dohľadom, aj keď s ním práve nemôžete tráviť čas? Kúpte mu hodinky so zabudovaným GPS lokátorom. S týmito hodinkami budete vždy vedieť, kde sa vaše dieťa práve nachádza a budete ho môcť jednoducho a pohodlne kontrolovať.



Detské hodinky majú niekoľko funkcií, vďaka ktorým už sa nebudete musieť o svoje dieťa strachovať. Ku všetkému sa prehľadne dostanete v mobilnej aplikácii, dostupnej pre systém Android aj iOS. Vstavaný GPS lokátor, ktorý využíva signálu GSM / GRPS sietí a GPS satelitov, umožní lokalizáciu detských hodiniek a ich zobrazenie na mape. Do hodiniek je odporúčané vloženie mikro SIM karty s dátovým tarifom (maximálna spotreba je cca 30 MB / mesiac) a možnosťou odosielania SMS. Potom je možné využívať funkcie vytáčania a prijímania hovoru na hodinkách, nastavenie dvoch SOS telefónnych čísiel pre prípad núdze či vzdialeného odpočúvania. Pre ešte lepšiu komunikáciu s dieťaťom je vďaka funkcii Intercom možné nahrať a odoslať na hodinky hlasovú správu v dĺžke až 15 sekúnd. Na detské hodinky je možné zaslať tiež textovú správu. 


Technické parametre

Displej 1.44“ 128x128 px farebný displej
Batéria 400 mAh, 100 h stand by
GSM,GPRS 2G (850/900/1800/1900)
SIM Micro SIM
Rozmer 50.33*42*14.5 mm
Váha 122 g
Príslušenstvo USB kábel, manuál
Farba Modro-čierna, Ružovo-čierna
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.