Reproduktor s LED osvetlením | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Reproduktor s LED osvetlením

Reproduktor s rôznymi funkciami (Bluetooth, Hands free, prehrávanie z SD karty). Reproduktor disponuje s dotykovým ovládačom, ktorý umožňuje dotykom meniť farbu aj intenzitu osvetlenia.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8585037031859

Dekorácia a hudba v jednom , to vám prinesie tento skvelý reproduktor , ktorý je vybavený LED svetlom s širokou možnosťou nastavenia svietivosti a farieb. Reproduktor je kompatibilný s Bluetooth pripojením , takže stačí jednoducho spárovať so smartfónom a nastaviť si vašu obľúbenú hudbu.


Ďalšie funkcie : AUX IN – Pripojenie zariadenia k inému zariadeniu pomocou 3,5mm audio kábla pre prehrávanie hudby bez podpory Bluetooth. HANDS FREE – Zariadenie má zabudovaný mikrofón , takže počas spárovania so smartfónom sa dá prijímať hovory a telefonovať. SD CARD – Zariadenie ma zabudovaný slot na SD kartu pre prehrávanie hudby. FM RÁDIO – funkcia pre zapnutie rádia.


Špecifikácia :

Materiál: ABS
Batéria: 3,7 V
Výkon reproduktora: 3W
Svietivosť osvetlenia: 160 lm

 

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.