Nákrčník pre deti BAAGL Triangle | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Nákrčník pre deti BAAGL Triangle

Praktická šatka od výrobcu BAAGL v červenej farbe s názvom Triangle je vhodná, vďaka jej rozmerom pre všetky deti. Vyrobená je z kvalitného a elastického materiálu.

Akcia
1,59 € s DPH
1,99 €
1,33 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595689303600

Značka BAAGL prináša multifunkčnú šatku v červenej farbe - Triangle, vyrobenú z kvalitného elastického materiálu, ktorý umožňuje majiteľom prispôsobiť látku do rôznych tvarov. Táto všestranná šatka je nielen nákrčníkom, ale môže sa využiť aj ako čiapka, čelenka, gumička alebo potítko, čo ju robí skutočne všestranným a praktickým doplnkom.

Vďaka tabulárnemu strihu a špeciálne navrhnutej veľkosti je táto šatka dostatočne prispôsobivá pre detské potreby, zároveň však perfektne prilieha, aby neodstávala a poskytovala maximálny komfort.

Nech už ide o ochranu proti vetru a chladu, štýlový doplnok alebo praktický nástroj pri úprave vlasov, táto multifunkčná šatka vás nezklame. Značka BAAGL sa stará o vašu pohodu a štýl, a to všetko v jednom výnimočnom produkte.


Farba: Červená. Typ materiálu: Polyester.

ParameterHodnota
Typ materiáluPolyester
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.