Antibakteriálne rúško pre deti BAAGL čierne | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Antibakteriálne rúško pre deti BAAGL - čierna farba

Ochranné antibakteriálne rúško v čiernej farbe a s vyobrazeným logom značky BAAGL, ktoré je vhodné pre používanie detmi. Rúško je vyrobené z kvalitného materiálu z mikrovlákna, ktoré je elastické.

Akcia
1,59 € s DPH
1,99 €
1,33 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595689303402

Špeciálne antibakteriálne rúško pre deti v elegantnej čiernej farbe s logom značky BAAGL je vytvorené s ohľadom na bezpečnosť a pohodlie najmenších.

Rúško je vyrobené z mikrovlákien s iónmi striebra, ktoré poskytujú jedinečnú ochranu proti baktériám a nečistotám. S jemnou textúrou na dotyk je šetrné k detskej pokožke a starostlivo o ňu dbá, aby sa vaše deti cítili pohodlne po celý deň.

Tvar rúška je špeciálne prispôsobený potrebám detí, aby sa na nich dobre držalo a nespôsobovalo nepohodlie. Praktické nosenie je ešte pohodlnejšie vďaka príjemnému neťahavému látkovému úchopu na uši, ktorý nahradí nepohodlné ťahavé gumičky používané na klasických rúškach.

S antibakteriálnym rúškom BAAGL si môžete byť istí, že vaše deti sú dobre chránené a cítia sa komfortne, čo je dôležité pre ich pohodu a bezpečie.


Farba: Čierna. Typ materiálu: Mikrovlákno.

ParameterHodnota
Typ materiáluMikrovlákno
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.