Antibakteriálne rúško pre dospelých BAAGL čierne | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Antibakteriálne rúško pre dospelých BAAGL - čierna farba

Ochranné antibakteriálne rúško v čiernej farbe s logom značky výrobcu BAAGL  pre dospelých. Vyrobené je z kvalitného mikrovlákna, ktorý je priedušný a rýchlo schne.

Akcia
1,59 € s DPH
1,99 €
1,33 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595689303396

Antibakteriálne rúško pre dospelých od renomovanej značky BAAGL, ktoré je zárukou vysoko kvalitnej ochrany a pohodlia. 


Toto špeciálne rúško je vyrobené z mikrovlákien s iónmi striebra, čo mu dodáva jedinečné vlastnosti boja proti baktériám a nečistotám. Jeho jemná textúra na dotyk je šetrná k vašej pokožke a s najväčšou precíznosťou sa o ňu postará, aby ste sa cítili príjemne po celý deň.


Vďaka špeciálnemu zloženiu umožňuje toto rúško vašej pokožke voľne dýchať, čo je pri nosení veľmi dôležité. Navyše, účinne ju chráni pred nečistotami a mikróbmi, čím vám poskytuje dôveru v bezpečnosť v každej situácii.

Tvar rúška je špeciálne prispôsobený pre pohodlné nosenie počas dlhých období. Má príjemný neťahavý látkový úchop na uši, ktorý nahradí nepohodlné ťahavé gumičky, ktoré často spôsobujú nepríjemné tlaky. 

Toto rúško prichádza v elegantnej čiernej farbe, ktorá dodáva vášmu vzhľadu sofistikovanosť a zároveň je vhodná pre každodenné používanie pre dospelých. 


Farba: Čierna. Materiál: Mikrovlákno.

ParameterHodnota
Typ materiáluMikrovlákno
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.