Antibakteriálne rúško pre dospelých BAAGL Galaxy | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Antibakteriálne rúško pre dospelých BAAGL Galaxy

Praktické a hlavne ochranné antibakteriálne rúško od českého výrobcu BAAGL zaujme svojim Galaxy prevedením. Rúško dokonale padne každej dospelej osobe. Vyrobené je z kvalitného mikrovlákna.

Akcia
1,59 € s DPH
1,99 €
1,33 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595689304560

Exkluzívne antibakteriálne rúško, špeciálne pre dospelých, s motívom vesmíru a galaxy farieb - to je rúško od značky BAAGL, ktoré zaručuje nielen vynikajúcu ochranu, ale aj neprekonateľný komfort. BAAGL sa stará nielen o vaše zdravie, ale aj o váš štýl, a to všetko v jednom. 

Produkt je vyrobený z kvalitných mikrovlákien s iónmi striebra, čo mu dodáva zázračné schopnosti v boji proti baktériám a nečistotám. Jeho jemná a priateľská textúra sa o vašu pokožku stará s nesmiernou starostlivosťou, poskytujúc príjemný pocit po celý deň.

Rúško je špeciálne navrhnuté tak, aby vaša pokožka mohla dýchať slobodne, čo je výnimočne dôležité počas nosenia. Zároveň vás účinne chráni pred nečistotami a mikróbmi, čím vám poskytuje dôveru v bezpečnosť v každej situácii.

Príjemný látkový úchop na uši je náhradou za nepohodlné ťahavé gumičky, ktoré by mohli spôsobovať nepríjemné tlaky a nepohodlie.


Farba: Fialová. Typ materiálu: Mikrovlákno. 

ParameterHodnota
Typ materiáluMikrovlákno
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.