Goppion Caffe Espresso - zrnková (250g) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-21%

KÁVA GOPPION ESPRESSO DI PIANTAGIONE ZRNO 250G

95 % Arabica výberovej kvality a 5 % Robusta z oblasti Sunda v Indonézií.

Akcia
7,51 € s DPH
9,50 €
6,25 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:7

EAN: 8009360219048

GOPPION ESPRESSO DI PIANTAGIONE ZRNO 250G


Espresso di Piantagione obsahuje tie najlepšie kávové zrná sveta. Aróma je jemná s tónmi vanilky, chuť je sladká s kakaovým pozadím. Káva je mäkká, zamatová s bohatou cremou. Ideálna voľba pre kaviarne a bary, ktoré chcú ponúkať kávu s neporovnateľnou chuťou bez kyslosti.

Tento blend tvorí 95 % Arabica výberovej kvality CSC ( Caffè Speciali Certificati) z Brazílie a Strednej Ameriky a 5 % Robusta z oblasti Sunda v Indonézií. Aróma je intenzívna s kvetinovými tónmi, chuť je sladká s čokoládovým pozadím. Káva je mäkká, zamatová s bohatou cremou CSC – Caffé Speciali Certificati (Certifikovaná výberová káva) CSC je organizácia, ktorá vznikla v roku 1996 na základe skúseností a odhodlania skupiny pražiarní, podporovať kvalitnú kávovú kultúru. Konzorcium zaviedlo niekoľko postupov, aby sa dosiahol určitý, osvedčený štandard, ktorý zahŕňa všetky fázy ktorými káva prechádza od pestovania až po spracovanie. Výrobky spĺňajúce tieto najvyššie štandardy sú označené špeciálnou nálepkou s hologramom.

ParameterHodnota
ZnačkaGoppion
Hmotnosť250 g
Forma kávyZrnková káva
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.