Antibakteriálne rúško pre dospelých BAAGL Malý princ | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Antibakteriálne rúško pre dospelých BAAGL Malý princ

Ochranné antibakteriálne rúško v krásnej fialovej farbe od výrobcu BAAGL dokonale padne každému dospelej osobe. Na rúšku je vyobrazený motív Malého princa. Vyrobené je z kvalitného mikrovlákna.

Akcia
1,59 € s DPH
1,99 €
1,33 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595689304591

Exkluzívne antibakteriálne rúško pre dospelých vo fialovej farbe s motívom obľúbenej bytosti Malého princa, ktoré garantuje vynikajúcu ochranu a komfort. 


Tento výnimočný produkt je vyrobený z mikrovlákien s iónmi striebra, čo mu dáva jedinečné schopnosti v boji proti baktériám a nečistotám. Jeho jemná textúra je priateľská k vašej pokožke a starostlivou starostlivosťou poskytuje príjemný pocit po celý deň.


Rúško je navrhnuté tak, aby pokožka mohla slobodne dýchať, čo je kľúčové počas nosenia. Zároveň ju účinne chráni pred nečistotami a mikróbami, čo vám poskytuje dôveru v bezpečnosť v každej situácii.


Rúško má špeciálny tvar, ktorý zaručuje pohodlné nosenie aj po dlhší čas. Príjemný látkový úchop na uši nahradí nepohodlné ťahavé gumičky, ktoré často spôsobujú nepríjemné tlaky.


Fialová farba dodáva tomuto rúšku sofistikovaný vzhľad a zároveň ho robí ideálnym pre každodenné použitie dospelými. BAAGL sa stará o vaše zdravie a štýl, a to všetko v jednom špeciálnom rúšku.


Farba: Fialová. Typ materiálu: Mikrovlákno. 

ParameterHodnota
Typ materiáluMikrovlákno
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.