Mi Band 3 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Mi Band 3

Pozrieť podobné produkty

EAN: 6934177705489

Popis produktu

Model s názvom Mi Band 3 sa v porovnaní s predchádzajúcou verziou pýši veľkým dotykovým displejom, ktorý zobrazí viac aktuálnych informácií vrátane obsahu správ alebo informácie o prichádzajúcom hovore, ktorý môžete dlhým podržaním odmietnuť bez akejkoľvek manipulácie s telefónom. Náramok je vylepšený aj v hlavnej oblasti – v monitorovaní vašej pohybovej aktivity, činnosti srdca a spánku. Presnejšie meria, a ponúka tak vierohodnejšie údaje, ktoré sú kľúčové pri vyhodnocovaní vašich cieľov a cvičení. V súvisiacej aplikácii pre inteligentné telefóny získate dokonalý prehľad o vašom pohybe a zdraví. Náramok je vodotesný až do tlaku 5 atmosfér, takže s ním môžete pokojne aj plávať. Poteší vás aj 20-denná výdrž batérie.


Ovládanie dotykom

Tretia generácia inteligentného náramku Mi Band prináša dlho očakávaný dotykový displej s modernou zobrazovacou technológiou OLED, ktorá vyniká nízkou spotrebou, širokými pozorovacími uhlami a dobrou čitateľnosťou na priamom slnku. Navyše teraz zobrazí nielen notifikácie, ale aj ich obsah.


Stačí zdvihnúť zápästie

Ak chcete rýchlo zistiť informácie, nemusíte prerušovať aktuálnu činnosť. Stačí len prirodzene zdvihnúť zápästie, ako keď sa chcete pozrieť na hodinky, a displej sa automaticky rozsvieti. Podobu obrazovky a zobrazených údajov si môžete jednoducho nastaviť. Náramok vám však sám ponúka informácie podľa vašej aktivity.


Do všetkých podmienok

Náramok sa pýši zvýšenou odolnosťou proti vode. Po novom vydrží tlak až 5 ATM, takže sa s nimi môžete kúpať, sprchovať, plávať alebo napríklad surfovať. Nech už budete robiť čokoľvek, vždy budete mať o svojej aktivite prehľad v reálnom čase – náramok vás napr. upozorní, keď dosiahnete stanovený cieľ, a motivuje vás k ďalším výkonom.


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.