Fľaša na pitie Tritan - 600 ml | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Fľaša na pitie Tritan - 600 ml

Pitný režim je dôležitý pre zdravé fungovanie organizmu. Na to, aby sme docielili pravidelný príjem tekutín je potrebné zaobstarať si napríklad fľašku na pitie. Táto fľaška červenej farby s objemom 600 ml je vyrobená z plastového materiálu, ktorý slúži ako populárna náhrada skla. 

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8596424114949

Pre zdravie každého človeka je potrebné doržiavať pitný režim. S tým vám poslúži aj táto fľaška na pitie červenej farby od výrobcu Oxybag.


Fľaška je vyrobená z plastového materiálu, ktorý slúži ako dokonalá náhrada skla. Nemusíte sa obávať, tak nežiaduceho rozbitia. Navyše, použitý materiál neobsahuje žiadne plastifikátory. 


Výhodou fľašky je jej ľahkosť a odolnosť voči pádom. Okrem toho, obsahuje aj príslušný pevný vrchnák so šnúrkou, ktorá poslúži na zavesenie, prípadne na manipulovanie s fľaškou.


Aj napriek očividnej pevnosti, sa neodporúča fľaša čistiť a umývať v umývačke riadu na viac ako 96°C, pretože by mohlo nastať možné poškodenie.


Farba: Červená. Objem: 600 ml. Typ materiálu: Plast.

ParameterHodnota
Typ materiáluPlast
Objem nádobky600 ml
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.