Zošit s tvrdými doskami - A4, 96 listový, štvorčekový | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

Zošit s tvrdými doskami - A4, 96 listový, štvorčekový

Zošity sú súčasťou aktívneho školského roka u každého školáka. Preto by ste mali zaobstarať niekoľko zošitov rôznych formátov a typov. Tento zošit je formátu A4, obsahuje až 96 listov, ktoré sú štvorčekového typu. Výhodou zošitu sú jeho tvrdé dosky, ktoré ochránia strany pre ohýbaním a poškodením.

Akcia
2,66 € s DPH
3,20 €
2,21 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8586011521519

Zošit s tvrdými doskami vo formáte A4 bude skvelým spoločníkom pre študentov, žiakov a iné osoby, ktoré si potrebujú zapisovať dôležité informácie. Tento zošit je navrhnutý s dôrazom na kvalitu a praktickosť, aby umožnil organizovať myšlienky a poznámky s ľahkosťou.

S 96 listami štvorčekového papiera máte dostatok priestoru pre písanie aj kreslenie. Štvorčekový formát vám pomáha udržať rovné a súmerné riadky, čo je ideálne pre rôzne matematické výpočty, grafy, diagramy a technické výkresy. 

Tvrdé dosky tohto zošitu poskytujú ochranu. Môžete si byť istí, že vaše poznámky a dokumenty budú chránené pred ohybom alebo zničením. Bez ohľadu na to, či ho budete prenášať v taške alebo ho mať len tak na stole.


Typ: Štvorčekový. Formát listu: A4. Počet listov: 96 listový.

ParameterHodnota
FormátA4
Počet listov96 listov
TypŠtvorčekový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.