Zošit s tvrdými doskami - A5, 144 listový, linajkový | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-15%

Zošit s tvrdými doskami - A5, 144 listový, linajkový

Zošit v rozmeroch A5 bude dokonalým spoločníkom, ale aj pomocníkom pri písaní rôznych dôležitých informácií, či už v domácnosti alebo v škole. Tento zošit má až 144 listov papiera s linajkovým typom. Výhodou sú pevné dosky, vďaka ktorým sa strany v zošite neohnú a nezničia.

Akcia
1,70 € s DPH
2,00 €
1,42 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8586011522882

Zošit s tvrdými doskami vo formáte A5 so 144 listami je ideálnym spoločníkom pre systematické zaznamenávanie vašich myšlienok, poznámok a úloh na papier.

Linajkový papier je vhodný pre písanie, čo vám pomáha udržať vaše poznámky usporiadané a čitateľné. Bez ohľadu na to, či píšete eseje, zaznamenávate dôležité body z prednášok alebo vytvárate podrobné plány, linajkový formát vám umožní udržať rovnosť a štruktúru vo vašich záznamoch.

Tento zošit je vybavený tvrdými doskami, ktoré poskytujú spoľahlivú ochranu pre jeho vnútro. Záznamy a poznámky budú chránené pred zničením alebo poškriabaním.

Typ: Linajkový. Formát listov: A5. Počet listov: 144 listov.

ParameterHodnota
FormátA5
Počet listov144 listov
TypLinajkový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.