Vodové farby Centropen 9541 - 12 farieb | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Centropen
Darček k objednávke
-26%

Centropen 9541 Vodové farby 12 farieb 22mm

Kvalitné vodové farby od značky Centropen by nemali chýbať v balíčku výtvarných potrieb do školy. Sada obsahuje 12 farieb v priemere 22 mm. Okrem toho, sa v balení nachádza aj menší štetec.

Akcia
0,89 € s DPH
1,20 €
0,74 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní

EAN: 8595013624302

100%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x

Vodové farby od značky Centropen sú jedinečným výtvarným výrobkom, ktorý umožňuje prejaviť kreativitu a umelecké nadanie. Sú skvelou pomôckou pre umelcov, žiakov, študentov a všetkých, ktorí sa venujú maľovaniu. S ich pomocou môžete vytvoriť nádherné obrazy, ilustrácie a mnoho ďalšieho.


Vodové farby sú vyrobené s dôrazom na kvalitu a výkonnosť. Ich pigmenty sú jemne mleté a dokonale zmiešané s vodou, čo umožňuje vytváranie hladkých a sýto farebných povrchov. Farby sú dobre pigmentované a majú vynikajúcu farebnú intenzitu, čo zaručuje, že maľby budú žiariť a ožívať. Toto balenie obsahuje 12 farieb a každá tuba farby má priemer 22 mm, čo zaručuje dostatočné množstvo.

Balenie vodových farieb obsahuje aj štetec, ktorý je vyrobený s jemnými a pružnými štetinkami.


Farba: Rôznorodé. Počet kusov: 12 farieb.

ParameterHodnota
ZnačkaCentropen
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.