Fúkacie fixky Centropen pastel colours 10 farieb | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Centropen
Darček k objednávke
-16%

Centropen 1500 Fúkacie fixky pastel colours 10 farieb

Fúkacie fixky na papier od výrobcu Centropen prinesú deťom veľa zábavy v podobe výtvarnej výchovy. Balenie obsahuje až 10 rôznych farieb, 4 šablóny a samozrejme návod na použitie. Fixky sú vhodné na používanie na papier.

Akcia
4,45 € s DPH
5,30 €
3,71 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 8595013645208

Centropen 1500 Fúkacie fixky pastel colours 10 farieb

Súprava fúkacích fixiek od výrobcu Centropen otvorí dvere do sveta kreativity a farebných možností všetkým deťom, ktoré milujú maľovanie alebo kreslenie. Tieto fúkacie fixky sú určené pre použitie na papier a ponúkajú sýte a živé farby, ktoré osviežia kresby a iné výtvarné diela.

Sada obsahuje až 10 nových a očarujúcich farebných odtieňov. Každý odtieň je starostlivo vybraný a kombinuje sa s ostatnými farbami v sade, čo poskytuje neobmedzenú kreativitu a možnosti kombinácií.


Okrem toho, v sade sa nachádzajú aj 4 šablóny, ktoré pomôžu malým umelcom vytvárať rôzne vzory a tvary s ľahkosťou. Tieto šablóny pridávajú ďalší rozmer a zaujímavosť do výtvarných projektov a umožňujú experimentovať s rôznymi dizajnmi.


Použitý atrament na vodnej báze je šetrný k životnému prostrediu a zdraviu. Jeho formulácia zaručuje, že fixky sú ľahko vyprateľné a zmývateľné. Ak sa dostane atrament na kožu alebo oblečenie, stačí ho jednoducho umyť vodou.


Farba: Rôzna. Typ hrotu: Okrúhly.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení10 ks
ZnačkaCentropen
Typ hrotuOkrúhly
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.