Fúkacie fixky Centropen 1590/5 metallic - 5 farieb | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Centropen
Darček k objednávke
-15%

Centropen 1590/5 Fúkacie fixky metallic 5 farieb

Renomovaná značka Centropen, známa výrobou fúkacích fixiek, prináša nové odtiene, a to metalické. Sada fixiek obsahuje až 5 rôznych farebných odtieňov, s ktorými si deti užijú veľa zábavy v podobe tvorenia a kreativity. 

Akcia
3,23 € s DPH
3,80 €
2,69 € bez DPH
U dodávateľa 2 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 8595013645376

Centropen 1590/5 Fúkacie fixky metallic 5 farieb

Sada fúkacích fixiek značky Centropen prinesie do vašich kreatívnych projektov lesk a luxus metalických farieb. Tieto fúkacie fixky sú špeciálne navrhnuté na použitie na biely aj tmavý papier, čo vám otvára široké spektrum možností.

Sada obsahuje 5 rôznych metalických odtieňov a 1 ks šablóny. Od zlatých a strieborných tónov po bronzové a iné metalické farby, táto sada fixiek poskytne možnosť vytvoriť diela s jedinečným efektom a štýlom.

Fixky sú plnené zdravotne nezávadným atramentom, čo znamená, že sú bezpečné pre použitie a nemajú negatívny vplyv na zdravie u detí. Sú ľahko umývateľné a vyprateľné. Ak sa atrament dostane na vašu kožu alebo oblečenie, stačí ho jednoducho umyť vodou a škvrny sa odstránia. 

Atrament v týchto fúkacích fixkách je UV stály, čo znamená, že vaše výtvarné diela si udržia svoj lesk a farby aj po dlhodobom vystavení slnečnému žiareniu a vaše kresby nezblednú.

Farba: Metalická. Typ hrotu: Okrúhly. 

ParameterHodnota
Počet kusov v balení5 ks
ZnačkaCentropen
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.