Fúkacie Centropen fixky 1590/8 metallic - 8 farieb | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Centropen 1590/8 Fúkacie fixky metallic 8 farieb

Zaujímavé fúkacie fixky od výrobcu Centropen nájdete tentokrát aj v metalických farbách v sade po 8 kusov. Okrem toho, balenie obsahuje aj 8 šablón, vďaka ktorým vaše deti dokážu vytvoriť rôzne motívy a útvary, a balenie čierneho papiera.

Akcia
10,08 € s DPH
12,00 €
8,40 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:10

EAN: 8595013645390

Súprava fúkacích fixiek od značky Centropen sú vhodné na použitie nielen na biely, ale aj na tmavý papier. Tieto fúkacie fixky prinášajú nové metalické atramenty, ktoré dodajú vašim výtvarným dielam lesk a výraz.


Sada obsahuje 8 rôznych farebných odtieňov metalických fixiek, ktoré vám poskytnú širokú paletu možností pre kreatívne projekty.


Okrem toho súprava obsahuje aj 8 šablón, ktoré vám pomôžu vytvoriť rôzne vzory, tvary a dekoratívne prvky vo výtvarných projektoch. Tieto šablóny sú nápomocné pre dosiahnutie presnosti a rovnomernosti vytváraných vzorov.


V sade nájdete aj 10 hárkov čierneho papiera formátu A4, ktorý vám umožňuje vytvoriť kontrastné a výrazné diela, kde metalické farby budú vyniknúť na tmavom pozadí.


Fixky sú plnené zdravotne nezávadným atramentom, čo znamená, že ich použitie je bezpečné a nemá negatívny vplyv na zdravie.


Farba: Metalické. Typ hrotu: Okrúhly.

ParameterHodnota
FarbaMetalická
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.