Roller Centropen 4775 Tornado Cool + 1 neon zadarmo | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Centropen
Darček k objednávke
-16%

Centropen Roller 4775 Tornado Cool + 1 neon zadarmo, display mix 20+1

Mix obľúbených guličkových pier Tornádo Cool sa hodí do školských potrieb každého usilovného žiaka alebo žiačky. Mix obsahuje až 10 rôznych farieb, plus jedno neónové pero grátis. Celkovo sa v sade nachádza až 20 kusov.

Akcia
19,49 € s DPH
23,20 €
16,24 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:19

EAN: 8595013635988

Centropen Roller Tornado Cool je výnimočným a obľúbeným školským rollerom novej generácie, ktorý prináša skvelé vlastnosti a inovatívny dizajn. 


Jeho plášť je vyrobený z dvoch materiálov, čo zabezpečuje pohodlné a stabilné držanie. Navyše, vďaka mäkkému ERGO držaniu s "masážnymi bodmi" ponúka maximálny komfort a redukuje únavu pri dlhšom písaní. 


Vybavený je vymazateľným modrým atramentom, ktorý vám umožňuje jednoducho odstrániť nesprávne písané časti alebo chyby s použitím zmizíka. Jeho ergonomická zóna uchopenia umožňuje ľahkú manipuláciu a zaisťuje, že sa dobre drží v ruke. Šírka stopy 0,3 mm zaručuje jemné a elegantné písmo.

Balenie Centropen Roller Tornado Cool obsahuje 20 ks + 1 zdarma, a to aj s novými neónovými farbami. 

Centropen Roller Tornado Cool je dokonalou voľbou pre študentov, kancelárie a pre pravákov, ľavákov aj dysgrafikov, čo z neho robí všestranný a prispôsobivý nástroj. 


Farba: 10 rôznych farieb. Priemer hrotu: 0,3 mm. Typ hrotu: Okrúhly.

ParameterHodnota
ZnačkaCentropen
Priemer hrotu0,3 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.