Kružidlo 6 dielna - súprava KIN | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Kružidlo 6 dielna - súprava KIN

Šesť-dielná sada s kružidlom od značky Koh-i-noor je skvelou rysovacou pomôckou pre žiakov a študentov. Sada obsahuje rôzne pomôcky, ktoré deti využijú pri úlohách a zadaniach z matematiky alebo rysovania. Kružidlo je vyrobené z kovu, zabalené v plastovom obale.

Akcia
26,71 € s DPH
31,80 €
22,26 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:26

EAN: 8593539803522

Sada rysovacích potrieb v podobe kružidla od značky Koh-i-noor sa stane verným spoločníkom pri rysovaní. Táto sada je špeciálne navrhnutá pre žiakov a študentov, ktorí potrebujú spoľahlivé a kvalitné rysovacie potreby pre štúdium.


V balení nájdete všetko, čo je potrebné pre rysovanie. Kovové kružidlo je vynikajúcim nástrojom pre presné kružnicové tvary, zatiaľ čo mikrokružidlo umožňuje vytvárať jemné a detailné línie. S predĺžovacím ramenom môžete ľahko zmeniť dĺžku a prispôsobiť ich potrebám. Nástavec kružidla vám poskytuje ďalšie možnosti a skrutkovač je praktickým nástrojom na upravovanie a nastavovanie.


Sada obsahuje aj náhradnú tuhu v plastovom obale, ktorá umožňuje jednoduchú výmenu, keď to bude potrebné. 


Vďaka svojmu tvrdému plastovému obalu je táto 6-dielna súprava skvelou voľbou pre prenášanie a ochranu.


Materiál: Kov.

ParameterHodnota
Typ materiáluKov
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.