Farbičky MAPED Color Peps Jumbo - 12 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

Farbičky MAPED Color Peps Jumbo - 12 farieb

Farebné pastelky sa hodia do každého peračníka. Balenie tvorí 12 rôznych trojhranných pasteliek, s ktorými sa bude skvelo manipulovať. Okrem toho, sú odolné proti lámaniu a ľahko sa strúhajú.

Akcia
4,40 € s DPH
5,30 €
3,67 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 3154148340102

S balíčkom farbičiek značky MAPED - Color Peps Jumbo s 12 farebnými pastelkami trojhranného tvaru potešíte vaše malé umelkyne a umelcov, a povzbudite tak ich tvorivého ducha. 

Každá pastelka sa môže pochváliť výbornou krycou schopnosťou, čo znamená, že farby vynikajúco vyniknú nielen na papieri, ale aj na rôznych povrchoch, ako sú plátno, kartón, alebo akýkoľvek vhodný materiál. 


Ako bonus, ich farebný výkon sa udrží dlho a kresby môžu zdobiť priestor vašich detí ešte dlhé obdobia. Navyše, pastelky majú trojhranný tvar, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby sa pohodlne držali v ruke. Jednou z najvýznamnejších vlastností týchto pasteliek je ich odolnosť proti lámaniu. Strúhanie farbičiek je jednoduché a praktické.


Balíček obsahuje 12 rôznych farieb. Od žiarivých a výrazných odtieňov po jemné a pastelové farby. Priemer každej pastelky je 4 mm, čo je ideálna veľkosť pre pohodlné a precízne kreslenie.

Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 4 mm.

ParameterHodnota
Priemer hrotu4 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.