Roller Stabilo EasyOriginal Holograph-modré | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Stabilo
Darček k objednávke
-16%

Roller Stabilo EasyOriginal Holograph pre prvákov modrý

Ergonomické guľôčkové pero od značky Stabilo, ktoré je vhodné pre začínajúcich školákov. Roller zanecháva stopu 0,5 mm v modrej farbe. Táto farba nezanecháva za sebou škvrny. 

Akcia
6,80 € s DPH
8,10 €
5,67 € bez DPH
Na sklade 4 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:6

EAN: 4006381568319

Roller Stabilo EasyOriginal Holograph pre prvákov modrý

Roller EasyOriginal Holograph od známej značky STABILO - guľôčkové pero s holografickou modrou náplňou, špeciálne navrhnuté pre pravákov. Toto ergonomické pero prináša písanie na novú úroveň pohodlia a precíznosti.

Jeho unikátny dizajn je špeciálne prispôsobený pre správne držanie, čo znižuje únavu a bolesť svalstva ruky pri dlhšom písaní. Už nebudete musieť bojovať s nepríjemnými bolesťami a machuľami na rukách.

Roller zabezpečuje plynulé a čisté písanie bez rozmazania či nečitateľnosti. Jeho šírka stopy je 0,5 mm, čo zaručuje jemné a precízne čiary.

Náplň v pere je v modrej farbe, ktorá je skvelou voľbou pre každodenné použitie, či už v škole, na pracovisku alebo pri rôznych kreatívnych aktivitách.


Farba: Modrá. Typ hrotu: Guľôčkový. Priemer hrotu: 0,5 mm.

ParameterHodnota
Priemer hrotu0,5 mm
Typ hrotuGuličkový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.