Farbičky MAPED Color Peps Animals Trojhranné - 24 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

Farbičky MAPED Color Peps Animals Trojhranné - 24 farieb

Sada 24 kusov farebných pasteliek so zvieracím motívom od značky MAPED poteší každého malého umelca a umelkyňu. Pastelky zanechávajú žiarivú 2,9 mm stopu. Budú dokonalým spoločníkom v každom peračníku.

Akcia
5,02 € s DPH
6,20 €
4,18 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:5

EAN: 3154148322245

Nádherná súprava pasteliek MAPED Color Peps Animals Trojhranné, ktorá obsahuje 24 farebných kúskov s úžasnými zvieracími motívmi

Pastelky majú trojhranný tvar, ktorý ponúka pohodlné a ľahké uchopenie. Okrem toho, majú výbornú kryciu schopnosť, takže farby budú žiarivé a krásne na akomkoľvek papieri.

Tuhy pasteliek sú odolné proti lámaniu, čo znamená, že sa nemusíte obávať, že by pastelky rýchlo skončili v odpadkovom koši. A ak sa predsa len opotrebujú, nevadí, pretože sa ľahko strúhajú.

Táto súprava pasteliek je ideálna pre deti, ktoré milujú zvieratá. S mäkkou a odolnou tuhou 2,9 mm budú mať pastelky dostatočnú trvácnosť a zároveň budú maľovať peknými, žiarivými farbami.

Nech už vaše deti kreslia doma, v škole alebo na cestách, pastelky MAPED Color Peps Animals Trojhranné sú skvelým spoločníkom pre ich tvorivú cestu. Vhodné do školského puzdra, peračníka alebo akéhokoľvek iného miesta, kde vaše deti potrebujú inšpiráciu na maľovanie a tvorbu


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 2,9 mm.

ParameterHodnota
FarbaMix
Priemer hrotu2,9 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.