Farbičky KIN fantázia 3554 - 24 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Farbičky KIN fantázia 3554 - 24 farieb

Tieto kvalitné pastelky vyrobené značkou Koh-i-noor ocenia ako malí umelci, tak aj tí veľkí. V balení sa nachádza 24 kusov pestrých farieb, ktoré využijete v škole, domácnosti, na dovolenke,..

Akcia
2,27 € s DPH
2,70 €
1,89 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8593539288992

Fantastické farbičky značky Koh-i-noor fantázia, ktoré vás očaria svojou kvalitou a žiarivými farbami. Toto balenie obsahuje 24 výnimočných farieb, ktoré umožnia slobodne vyjadriť kreativitu.

Každá pastelka je vyrobená s maximálnou starostlivosťou, a to s lakovaným povrchom, ktorý zaručuje ich hladkosť a trvanlivosť. Sú ideálne na držanie a umožňujú presné kreslenie. Drevo použité na výrobu týchto farbičiek je kvalitná čínska lipa.

Hrot každej pastelky má priemer 2,8 mm, čo umožňuje vytváranie jemných detailov aj širších ťahov. Farbičky sú značené a farebne odlíšené, takže nájdenie správnej farby je hračkou. 

Tieto drevené farbičky sú skvelou voľbou pre každého umelca bez ohľadu na vek. Bez ohľadu na to či ste začiatočník alebo pokročilý tvorca, tieto farbičky vám poskytnú všetko, čo potrebujete na vytvorenie žiarivých a nádherných diel. 


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 2,8 cm

ParameterHodnota
Priemer hrotu2,8 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.