Farbičky MAPED Color Peps Mini Trojhranné - 12 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-19%

Farbičky MAPED Color Peps Mini Trojhranné - 12 farieb

Cestovná sada obľúbených pasteliek od značky Maped sa stanú spoločníkom na každej ceste alebo dovolenke. V balení sa nachádza 12 rôznych pasteliek s trojhranným telom pre manipuláciu najmenšími rukami.

Akcia
1,38 € s DPH
1,70 €
1,15 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 3154148325000

Farbičky MAPED Color Peps Mini Trojhranné je skvelá súprava, ktorá obsahuje 12 žiarivých farebných mini ceruziek v puzdre, ktoré budú milým spoločníkom vašich detí pri každom kreatívnom dobrodružstve.


Táto cestovná sada mini pasteliek je ideálna pre všetkých mladých umeleckých nadšencov, ktorí milujú kreslenie kdekoľvek a kedykoľvek. Či už sedia na zadnom sedadle automobilu, čakajú na radu v reštaurácii alebo cestujú na dovolenku, tieto farebné maľovanky nezabudnú nikdy. 


Tieto ergonomické pastelky majú špeciálne trojhranné telo, ktoré umožňuje pohodlné a ľahké uchopenie. Mäkká a odolná tuha pasteliek zaručuje, že farby sa jemne budú kĺzať po papieri, a to bez toho, aby sa pastelky ľahko lámali. 

Zároveň súprava 12 farieb dáva deťom dostatočnú paletu pre všetky ich tvorivé potreby. 


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 2,9 mm.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.