Farbičky MAPED Color Peps Trojhranné - 48 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-15%

Farbičky MAPED Color Peps Trojhranné - 48 farieb

Kvalitné pastelky sa stanú súčasťou každej výtvarnej výchovy a umeleckých diel vašich detí. V balení sa nachádza 48 kusov rôznych trojhranných pasteliek. Sú odolné proti lámaniu, skvelo sa strúhajú a ich jasné farby vyniknú na viacerých materiáloch.

Akcia
8,12 € s DPH
9,55 €
6,77 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:8

EAN: 3154148320487

Darujte svojmu dieťaťu nekonečný zdroj umeleckých možností s farbičkami MAPED Color Peps. Táto veselá a rozmanitá súprava 48 pasteliek v sebe ukrýva všetko, čo potrebujú malí umelci na vytváranie farebných a živých diel.

Ergonomické pastelky sú navrhnuté tak, aby sa pohodlne držali v ruke vašich detí. Ich trojhranné telo je špeciálne tvarované, aby poskytovalo pohodlný úchop a minimalizovalo únava pri dlhých hodinách kreslenia. Okrem toho, mäkká a odolná tuha pasteliek zaručuje hladké a ľahké kreslenie.


Jasné farby pasteliek sú dobre pigmentované, čo zaručuje ich výbornú kryciu schopnosť. V tejto súprave nájdete nielen tradičné farby, ale aj špeciálne odtiene, ako je zlatá, strieborná a žltá fluorescenčná farba. Tieto unikátne farby umožňujú vašim deťom zdôrazniť a oživiť svoje kresby ešte viac.

Táto súprava 48 pasteliek je skvelým darčekom pre všetkých malých umelcov, ktorí majú vášeň pre umenie a kreslenie. 


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 2,9 mm.

ParameterHodnota
Priemer hrotu2,9 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.