Farbičky KIN šesťhranné 3552 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Farbičky KIN šesťhranné 3552

Farebné pastelky od značky Koh-i-noor sú skvelé na hodiny výtvarnej výchovy, do školy alebo celkovo na kreslenie rôznych kresieb. Balenie obsahuje 12 odtieňov farieb. Zanechávajú za sebou pestrú 2,8 mm stopu.

Akcia
2,02 € s DPH
2,40 €
1,68 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8593539323419

Klasické farbičky značky Koh-i-noor sú zabalené po 12 jasných a žiarivých farieb, ktoré sú perfektné pre žiakov alebo malých umelcov.

Každá ceruzka má šesťhranný tvar, ktorý uľahčuje uchopenie a umožňuje plynulé a pohodlné kreslenie. Farbičky sú vyrobené z kvalitného dreva čínskej lipy, ktoré je hrotené, značené a leštené vo farbe jadra. To zaisťuje trvanlivosť a príjemný pocit pri používaní.

Hrúbka tuhy je 2,8 mm, čo umožňuje presné a detailné kreslenie. Vaše deti sa budú môcť vyjadrovať prostredníctvom farieb a vytvoriť živé a farebné obrázky.

Pastelky sú dokonalým nástrojom pre malých umelcov, ktorí sa radi pustia do tvorivých dobrodružstiev a objavovania krásy sveta umenia. Tento balíček farbičiek bude pre vaše deti skvelým spoločníkom pri ich kreatívnych aktivitách a pomôže im rozvinúť svoju umeleckú fantáziu.


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 2,8 mm.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení12 ks
ZnačkaKoh-i-Noor
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.