Pastelky KIN v laku Progresso 8755/6 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Pastelky KIN v laku Progresso 8755/6

Farebné pastelky od značky Koh-i-noor sú veľmi kvalitné farbičky potreté lakom pre zachovanie kvality. V balení sa nachádza 6 kusov, ktoré za sebou zanechávajú kryciu stopu. Sú vhodné pre školákov, do domácnosti...

3,34 €s DPH
2,78 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 8593539002222

Farebný set značky Koh-i-noor obsahuje pastelky Progresso s výbornou krycou schopnosťou, a to s lakovaným telom. Ich vynikajúca kvalita spočíva aj v možnosti strúhania ich bežným strúhadlom, čo vám umožní zachovať ich ostrý a presný tvar.

Pastelky majú vysoký podiel pigmentu, čo zaručuje veľmi intenzívne farby. Sada obsahuje až 6 odlišných odtieňov, čo poskytuje širokú možnosť kombinovania a tvorby.

Tieto pastelky sú vybavené silným jadrom, ktoré tvorí celú tužku, čo zabezpečuje dlhšiu trvanlivosť a umožňuje kresliť s väčšou presnosťou a kontrolou. Sú ideálne pre školákov i umelcov, ktorí si radi počnú na väčších plochách a potrebujú živé a sýte farby.


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. 

ParameterHodnota
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.