Farbičky Centropen 9520 - 6 kusov | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Centropen
Darček k objednávke
-20%

Centropen 9520/6 Farbičky

Drevené pastelky značky Centropen sú klasika, ktorá nesmie chýbať v domácnosti každého dieťaťa a žiaka. Šesťhranné pastelky sú zabalené v 6 farebných odtieňov. 

Akcia
0,56 € s DPH
0,70 €
0,47 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní

EAN: 8595013624425

Skvelý set drevených školských pasteliek od renomovanej značky Centropen. Tieto šesťhranné farbičky sú skvelou voľbou pre deti, ktoré sa chcú vyjadrovať umením a objavovať svet plný farieb.

Pastelky sú vyrobené z kvalitného lipového dreva a ich povrch je lakovaný, čo zabezpečuje pevnosť a trvanlivosť. Vďaka tomu môžete pokojne kresliť a tvoriť bez obáv, že by sa pastelky ľahko lámali.

V balení nájdete šesť krásnych farieb, ktoré vám umožnia vytvoriť pestrofarebné diela. Tieto pastelky sú ideálne pre deti v škole, ale samozrejme, môžu ich používať aj všetci tvoriví dospelí.


Nech už je to školský projekt, výtvarná výchova alebo len taká zábava, s týmito farbičkami budete mať vždy správne nástroje pre vašu kreativitu. 


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. 

ParameterHodnota
ZnačkaCentropen
Typ hrotuOkrúhly
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.