Farbičky 9520 Centropen /18 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Centropen
Darček k objednávke
-15%

Centropen 9520/18 Farbičky

Klasické drevené pastelky od značky Centropen v rôznych farebných odtieňov tentokrát nájdete vo veľkom balení po 18 kusov. Pastelky sú vhodné aj pre školopovinné deti alebo do domácnosti na obzvlášnenie voľného času.

Akcia
1,79 € s DPH
2,10 €
1,49 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595013624449

Fantastická súprava drevených školských pasteliek od značky Centropen je zabalená po 18 kusov, ktoré vás okamžite očaria svojimi sýtymi a žiarivými farbami.

Tieto pastelky sú vyrobené z kvalitného dreva, čo z nich robí skvelú voľbu pre deti i dospelých. Ich drevený povrch sa ľahko strúha a zanecháva za sebou nádherné, žiarivé farby.

Každá farbička je navrhnutá tak, aby ponúkala širokú škálu možností pre tvorivosť. S týmito pastelkami môžete vytvárať nádherné obrazy, farebné kresby, ručne písané odkazy a ďalšie umelecké diela plné farieb a radosti.

Súprava 18 farbičiek Centropen je ideálnym spoločníkom pre umenie a kreatívne dobrodružstvá. Staňte sa umelcom vo vašej vlastnej sfére farieb a nechajte svoju predstavivosť slobodne plynúť. 


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly.

ParameterHodnota
ZnačkaCentropen
Typ hrotuOkrúhly
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.