Farbičky Centropen trojuholníkové /12 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Centropen
Darček k objednávke
-13%

Centropen 9521/12 Farbičky trojuholníkové

Drevené farbičky od značky Centropen sú výnimočné vďaka kvalite a možnej ohybnosti. Pastelky trojhranného typu sú balené po 12 kusov v krabičke. Rovnako, sú aj nelámavé.

Akcia
1,22 € s DPH
1,40 €
1,02 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595013624463

Centropen 9521/12 Farbičky trojuholníkové

Rozvíjajte umelecké talenty s touto skvelou súpravou trojuholníkových školských pasteliek od značky Centropen. V balení nájdete 12 kusov týchto vynikajúcich pasteliek, ktoré vám umožnia oživiť vaše kresby žiarivými farbami.

Jedným z hlavných benefitov týchto pasteliek je ich trojuholníkový tvar, ktorý poskytuje pohodlný úchop a umožňuje presné a precízne kreslenie. Už nikdy viac nebudete mať problémy so kĺzavými pastelkami v ruke, pretože tieto trojuholníkové pastelky vám poskytnú pevný a stabilný úchop.

Okrem toho sú pastelky Centropen nelámavé a ohybné, takže nemusíte mať obavy o to, že by sa mohli lámať pri používaní. Sú skutočne odolné a prispôsobia sa vašej tvorivosti bez komplikácií.

Nechajte sa inšpirovať týmito 12 žiarivými farbami a vytvorte nádherné umenie na papieri, plátne alebo akomkoľvek inom povrchu. 


 Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení12 ks
ZnačkaCentropen
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.