Strúhadlo MAPED SHAKER so zásobníkom | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

Strúhadlo MAPED SHAKER so zásobníkom

Praktické strúhadlo na ceruzky alebo pastelky od poprednej značky Maped. Strúhadlo disponuje jedným otvorom a priestorom na odklananie zvyškov zo zastrúhania. Na výber máte z troch farebných odtieňov.

Akcia
0,70 € s DPH
0,80 €
0,59 € bez DPH
Na sklade 4 ks
Obvykle do 3 pracovných dní

EAN: 3154145347531

Vylepšite svoje kancelárske vybavenie praktickým plastovým strúhadlom so zásobníkom od renomovanej značky Maped. Toto strúhadlo prináša funkčnosť, pohodlie a výborný výkon, ktorý potrebujete pre efektívne ostrenie ceruziek alebo pasteliek.


Plastové strúhadlo je ľahké a pohodlné na držanie, čo uľahčuje jeho použitie. Svojím zásobníkom je šikovné a praktické, pretože umožňuje ľahko a rýchlo zbaviť sa strúhaných častí ceruzky bez zbytočného neporiadku.

Značka Maped je známa svojou kvalitou a spoľahlivosťou, a toto plastové strúhadlo nie je výnimkou. Bude vám slúžiť po dlhý čas a vždy dosiahnete presné a čisté ostrenie ceruziek.


Pokiaľ si chcete zvoliť konkrétnu farbu, vo štvrtom kroku objednávky nám vložte do príslušnej kolónky poznámku. Ak to bude možné, radi Vám vyhovieme, v opačnom prípade 

bude výber farby náhodný. Ďakujeme za pochopenie.


Farba: Mix. 

ParameterHodnota
FarbaMix
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.