Farbičky Color Peps MAPED Trojhranné: 24 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Farbičky Color Peps MAPED Trojhranné: 24 farieb

Farebné pastelky nájdete tentokrát vo veľkolepom balení, v ktorom sa nachádza až 24 odlišných odtieňov farieb. Pastelky využijú ako deti v školskom prostredí, tak aj dospelí pri kreatívnych umeleckých dielach.

Akcia
4,87 € s DPH
5,80 €
4,06 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:4

EAN: 3154141832246

Vytvorte si svoje vlastné umelecké diela s týmito úžasnými farebnými trojhrannými pastelkami od renomovanej francúzskej značky MAPED. Súprava obsahuje až 24 farebných pasteliek, ktoré vás dostanú do sveta nespočetných umeleckých možností.

Mäkká a odolná tuha týchto pasteliek umožňuje hladké a ľahké kreslenie, čo z nich robí ideálny nástroj pre deti i dospelých. Ich jasné farby oživia diela a prinesú im žiarivý lesk. So šírkou tuhy 2,9 mm môžete s ľahkosťou pracovať na detailoch aj na väčších farebných plochách.

MAPED, francúzska značka s dlhoročnou tradíciou, je zárukou vysoko kvalitných produktov, spojených s praktickým a moderným dizajnom. Tieto pastelky nesklamú ani tých najnáročnejších umelcov a dodajú vášmu umeleckému procesu nový rozmach.

Ich trojuholníkový tvar prispieva k pohodlnému úchopu, čo umožňuje lepšiu kontrolu nad vašimi tvorivými výtvormi. 


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 2,9 mm.

ParameterHodnota
Priemer hrotu2,9 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.