Roller EasyOriginal Holograph pre ľavakov - modrá náplň, modrý Stabilo | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-22%

Roller EasyOriginal Holograph pre ľavakov - modrá náplň, modrý Stabilo

Roller EasyOriginal Holograph od značky Stabilo - guličkové pero vhodné pre ľavákov. V pere sa nachádza náplň modrej farby. Je ergonomický tvarované pre pohodlné písanie bez ťažkosti. Pero znecháva 0,5 mm stopu.

Akcia
6,16 € s DPH
7,90 €
5,14 € bez DPH
Na sklade 3 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:6

EAN: 4006381568272

Roller EasyOriginal Holograph, ktorý sa špecializuje na písanie pre ľavákov. Jeho ergonomický dizajn je navrhnutý tak, aby prinášal pohodlie a úľavu pre ruku. 

Ergonomický tvar pera podporuje prirodzené držanie a uvoľnenie ruky, čo prispieva k dlhodobejšiemu a pohodlnejšiemu písaniu. Už nebudete musieť bojovať s nepríjemným napätím pri dlhšom písaní. Okrem toho, tento roller zaručuje plynulý chod po papieri, čo znamená, že vaše písanie bude jasné a čisté bez rušivých machúľ.

So šírkou stopy rolleru 0,5 mm a jemnou holografickou modrou farbou pera, vytvoríte písomný prejav s eleganciou a štýlom. 

Získajte ten najlepší zážitok z písania s rollerom značky Stabilo EasyOriginal Holograph. Urobte z písania príjemnú aktivitu bez nepohodlia a vytvorte elegantné písomné diela s ľahkosťou.


Farba: Modrá. Typ hrotu: Guličkový. Priemer hrotu: 0,5 mm. 

ParameterHodnota
Priemer hrotu0,5 mm
Typ hrotuGuličkový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.