Čistiaci prostriedok na WC záves 2ks Fresh storm Q-Power | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie
-27%

Čistiaci prostriedok na WC záves 2ks Fresh storm Q-Power

Q-Power tuhé WC guľôčky v plastovom puzdre s príjemnou vôňou čerstvej búrky udržujú WC čisté a svieže. Ideálne na zavesenie na okraj toaletnej misy. Obsahuje anionický povrchovo účinný prostriedok a vonnú kompozíciu.

Akcia
2,04 € s DPH
2,80 €
1,70 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8590273703552

Čistiaci prostriedok na WC záves 2ks Fresh storm Q-Power

Tieto praktické guľôčky v plastovom puzdre sú navrhnuté tak, aby vaše WC zostalo nielen čisté, ale aj voňavé. S príjemnou vôňou čerstvej búrky, ktorá sa postará o osvieženie vašej kúpeľne, sú tieto guľôčky ideálnym doplnkom pre každú domácnosť. Ich použitie je veľmi jednoduché. Stačí ich zavesiť na okraj toaletnej misy a nechať ich pôsobiť. Ich účinné zloženie obsahuje anionický povrchovo účinný prostriedok a vonnú kompozíciu, ktorá zanecháva za sebou svieži a príjemný závan. Balenie obsahuje 2x65 g guľôčky, čo zabezpečuje dlhotrvajúcu zásobu.. S Q-Power tuhými guľôčkami môžete byť istí, že vaše WC bude nielen čisté, ale aj príjemne voňavé.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.