Voskové pastelky 6 farieb KIN | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-14%

Voskové pastelky 6 farieb KIN

Kvalitné voskové pastelky využijú vaše deti počas školského roka na výtvarnej výchove alebo aj v domácnosti na skrátenie chvíľ maľovaním. Voskovky sú vyrobené firmou Koh-i-noor a v balení sa nachádza 6 kusov.

Akcia
0,43 € s DPH
0,50 €
0,36 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

EAN: 8593539067931

Voskové pastelky od renomovanej spoločnosti Koh-I-Noor. Tieto okrúhle voskové pastelky sú praktické a zároveň kvalitné, ideálne pre tvorivé chvíle.


Každá pastelka je pekne ovinutá v papieri, čo uľahčuje držanie a chráni voskovku pred prípadným poškodením. Ich dĺžka je 80 mm a priemer 7,8 mm, čo ich robí pohodlnými na držanie a zároveň dostatočne robustnými na presné a farebné maľovanie u detí.

Táto sada voskových pasteliek obsahuje 6 farieb, čo poskytuje dostatočnú variabilitu pre tvorbu vašich umeleckých diel. Farebné odtiene sú živé a jasné, čo umožňuje vytvoriť výrazné a farebné maľby.

Voskové pastelky sú obľúbeným nástrojom nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Ich použitie je široké a zahŕňa maľovanie na rôzne povrchy, tvorbu obrazov, farebné kontúry a mnoho ďalších možností. Tieto pastelky vám umožnia vyjadriť svoju kreativitu a farbami ozvláštniť svoje umelecké projekty.


Farba: Mix. Počet kusov: 6 kusov. 

ParameterHodnota
Počet kusov v balení6 ks
ZnačkaKoh-i-Noor
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.