Školský zošit A5 513 10-listový linajkový | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-35%

Školský zošit - A5, 513, 10-listový, linajkový

Univerzálny školský zošit, ktorý sa stane súčasťou každej školskej výbavy u detí. Zošit je vhodný na precvičovanie písania alebo počítania aj vďaka linajkovému typu. Obsahuje 10 listov vo formáte A5.

Akcia
0,20 € s DPH
0,30 €
0,16 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní

EAN: 8586009221704

Univerzálny školský zošit 513, ktorý by nemal chýbať v žiadnej školskej výbave vašich detí. Tento zošit je navrhnutý tak, aby bol všestranným nástrojom pre učenie sa a precvičenie, a to nielen v písaní, ale aj v počítaní. 


Jeho praktický linajkový typ umožňuje rôznorodé využitie a podporuje rozvoj základných zručností. Môžete ho využiť na písanie poznámok, vypracovávanie matematických úloh, vytváranie kratších prác a mnoho ďalších úloh súvisiacich so školným vzdelávaním.


Školské zošity vo formáte A5 sú vyrobené z kvalitného bieleho papiera, ktorý zabezpečuje čistý a jasný povrch na písanie. Bez ohľadu na to či používate perá, ceruzky alebo iné písacie nástroje.

Typ: Linajkový. Formát listu: A5. Počet listov: 10 listov.
ParameterHodnota
Počet listov10 listov
TypLinajkový
Formát listuA5
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.