Školský zošit A5 512 10-listový linajkový | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-13%

Školský zošit 512 - A5, 10-listový, linajkový

Dokonalý školský zošit, ktorý sa stane súčasťou každodenného aktívneho školského dňa. Zošit je vhodný pre začínajúcich pisateľov aj vďaka linajkovému typu. Obsahuje 10 listov vo formáte A5.

Akcia
0,26 € s DPH
0,30 €
0,22 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní

EAN: 8586009221698

100%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x

Špeciálny linajkový zošit vo formáte A5, ktorý je vytvorený s dôrazom na kvalitu a funkčnosť. Tento zošit je ideálny pre zaznamenávanie poznámok a rôznych krátkych zápisov. S 10 listami kvalitného bezdrevného písacieho papiera máte dostatok priestoru. 

Obal zošita je vyrobený z pevného materiálu, ktorý zabezpečuje spoľahlivú ochranu pre jeho obsah. Vaše záznamy a poznámky budú chránené pred ohybom, poškriabaním alebo iným poškodením. Potlačené motívy pridávajú farebnosť do celkového vzhľadu zošita, čo ho robí nielen praktickým, ale aj atraktívnym.

Zošit vo formáte A5 je vhodný na denné nosenie v taške. Jeho kompaktnosť a pohodlný formát umožňujú písanie a zaznamenávanie informácií kdekoľvek a kedykoľvek. Je to skvelý spoločník na cesty, do školy, do práce alebo na výlety.

Typ: Linajkový. Formát: A5. Počet listov: 10 listov.

ParameterHodnota
Počet listov10 listov
TypLinajkový
Formát listuA5
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.